Inloophuis valpreventie 5 mei 2022

Marloes Lindner en Inge Vaessen hebben recent een valpreventie voorlichting gegeven bij het inloophuis. Zij  hebben tijdens deze middag informatie gegeven over vallen en het voorkomen ervan. Naast het geven van informatie hebben zij ook actief geoefend met de deelnemers op een loopparcours. Met dit parcours bootsten zij verschillende situaties na waarbij vallen vaak kan voorkomen. Er kon kennis gemaakt worden met een aantal oefeningen die worden aangeboden bij onze valtrainingcursus.

Lees meer
COVID-19 informatie 23 maart 2022 24 maart 2022

Vanaf 23 maart bent u niet meer verplicht om in onze praktijk een mondkapje te dragen. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit dan is dat natuurlijk geen probleem. Als u het prettig vindt dat uw fysiotherapeut een mondkapje draagt tijdens uw behandeling, bespreek dit dan gerust met uw therapeut.

Lees meer
COVID-19 informatie november 2021 3 november 2021

Per directe ingang dragen we weer mondkapjes in de praktijk. Verder blijven wij onze materialen desinfecteren zoals wij dat ook in de afgelopen periode hebben gedaan. Bij verkoudheid of andere Corona gerelateerde klachten vragen wij u nog altijd om de praktijk niet te bezoeken. Meer informatie hierover leest u in ons Corona-protocol.

Lees meer
COVID-19 herstelzorg 1 augustus 2021

Sommige mensen houden langdurige klachten over aan een Corona infectie. Vanuit de zorgverzekeraars wordt herstelzorg aangeboden. De huisarts of medisch specialist beoordeelt of iemand in aanmerking komt voor eerstelijns paramedische herstelzorg. Meer informatie vind je onder onze discipline Covid-19 herstelzorg.

Lees meer
Nieuw in onze praktijk: Orofaciale therapie 13 mei 2021

De orofaciaal fysiotherapeut wordt ook wel kaakfysiotherapeut genoemd. Orofaciaal fysiotherapeuten zijn geschoold in de behandeling van problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd- of halsgebied en met het kauwstelsel. Het kauwstelsel bestaat uit de kauwspieren het kaakgewricht en het gebit.

Lees meer

Ons team

Benieuwd naar de verhalen en de gezichten achter onze praktijk? Leer ons beter kennen.

Bekijk ons team


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws in de zorg en onze praktijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Samenwerkingen