Nieuwsbrief oktober 2023 is uit! 31 oktober 2023

Onze nieuwsbrief gemist? Lees onze nieuwsbrief van oktober 2023 terug.

Lees meer
Over één maand worden de zorgpremies bekendgemaakt 30 oktober 2023

Besparen op uw zorgkosten? Wat de reden ook is, als uw situatie verandert, is het belangrijk om nog eens kritisch naar uw zorg­verzekering te gaan kijken. Vul de de vragenlijst in van ZorgKiezer en ontvang automatisch uw Persoonlijke Top-3 in uw mailbox, zodra de premies voor 2024 bekend zijn. Super handig!

Lees meer
Heeft u ook altijd last van een fysieke winterdip? 27 oktober 2023

Dan hebben wij de oplossing, walking bootcamp! Walking bootcamp is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om buiten te bewegen, maar het zelf nu niet kunnen vanwege medische redenen zoals artrose of andere klachten. Het is ook bedoeld voor mensen die het lastig vinden om alleen het bos in te gaan.

Lees meer
Nieuw: Slaapoefentherapie 3 maart 2023

Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is, kan dit invloed hebben op het dagelijks leven. Af en toe slecht slapen is geen reden tot zorg, maar als u er vaker mee te maken krijgt, merkt u daar op den duur wel de gevolgen van. Gelukkig kunt u hier iets aan doen. Slaapoefentherapie helpt om meer inzicht te krijgen in de oorzaken van slechte nachtrust, want beter slapen kunt u leren. U leert wat gezond slaapgedrag is, hoe u zich beter kunt ontspannen en hoe u piekeren kunt verminderen.

Lees meer
Het nieuwe jaar, nieuwe polissen in de aanvullende zorgverzekering 3 maart 2023

Als praktijk proberen wij altijd goed zo als mogelijk  uw verzekerde zorg in de gaten te houden, zodat u niet onverwachts een rekening krijgt. Zelf kunt u ook bij uw zorgverzekeraar controleren hoeveel behandelingen fysiotherapie u vergoed krijgt. Hiermee voorkomt u mogelijkerwijs onverwachte rekeningen.

Lees meer

Ons team

Benieuwd naar de verhalen en de gezichten achter onze praktijk? Leer ons beter kennen.

Bekijk ons team


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws in de zorg en onze praktijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Samenwerkingen