Snel naar…

Snel naar…

Videobehandelingen bij Fysiotherapie het Centrum: Met behulp van technische middelen gaan behandelingen op afstand door!

2 april 2020

Als gevolg van het coronavirus hebben wij het beleid binnen de praktijk aangepast. Wij voeren geen fysieke behandelingen uit maar onze fysiotherapeuten zijn actief met “behandelingen op afstand”. Dit is een intake en/of behandeling middels een video- of belafspraak.

Dit betekent dat u dus “gewoon” bij ons terecht kunt, maar dat dit contact anders verloopt dan dat u van ons gewend bent. Dit contact verloopt via uw tablet, telefoon of computer en werkt heel simpel. Wij helpen u hierin stap voor stap en maken deze oplossing voor iedereen passend. Samen kijken we welke vorm van behandeling het beste is voor u.

Heeft u al een afspraak met een van onze therapeuten? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op om met u te bespreken wat in uw situatie het beste past.

Mocht in het uiterste geval fysieke behandeling noodzakelijk zijn dan volgen wij de triage van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en het RIVM. Neemt u dan contact met ons op voor overleg.

Wij zijn in de ochtend tussen 09.00 en 13:00 uur bereikbaar op 0313 – 414 866. Belt u buiten deze tijden, dan kunt u de voicemail inspreken en wordt er contact met u opgenomen. U kunt ons ook mailen op: adminstratie@fhc-dieren.nl.

Bekijk ook

Samenwerkingen

Copyright: Fysiotherapie Het Centrum | Privacy: Verklaring downloaden | Website: Brandom