Snel naar…

Snel naar…

Inloophuis valpreventie

6 mei 2022
-

Marloes Lindner en Inge Vaessen hebben recent een valpreventie voorlichting gegeven bij het inloophuis. Zij  hebben tijdens deze middag informatie gegeven over vallen en het voorkomen ervan. Naast het geven van informatie hebben zij ook actief geoefend met de deelnemers op een loopparcours. Met dit parcours bootsten zij verschillende situaties na waarbij vallen vaak kan voorkomen. Er kon

Lees verder

COVID-19 informatie 23 maart 2022

25 maart 2022
-

Vanaf 23 maart bent u niet meer verplicht om in onze praktijk een mondkapje te dragen. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit dan is dat natuurlijk geen probleem. Als u het prettig vindt dat uw fysiotherapeut een mondkapje draagt tijdens uw behandeling, bespreek dit dan gerust met uw therapeut.

Lees verder

COVID-19 informatie november 2021

4 november 2021
-

Per directe ingang dragen we weer mondkapjes in de praktijk. Verder blijven wij onze materialen desinfecteren zoals wij dat ook in de afgelopen periode hebben gedaan. Bij verkoudheid of andere Corona gerelateerde klachten vragen wij u nog altijd om de praktijk niet te bezoeken. Meer informatie hierover leest u in ons Corona-protocol.

Lees verder

COVID-19 herstelzorg

2 augustus 2021
-

Sommige mensen houden langdurige klachten over aan een Corona infectie. Vanuit de zorgverzekeraars wordt herstelzorg aangeboden. De huisarts of medisch specialist beoordeelt of iemand in aanmerking komt voor eerstelijns paramedische herstelzorg. Meer informatie vind je onder onze discipline Covid-19 herstelzorg.

Lees verder

Nieuw in onze praktijk: Orofaciale therapie

14 mei 2021
-

Wat is de Orofaciale therapie? De orofaciaal fysiotherapeut wordt ook wel kaakfysiotherapeut genoemd. Orofaciaal fysiotherapeuten zijn geschoold in de behandeling van problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd- of halsgebied en met het kauwstelsel. Het kauwstelsel bestaat uit de kauwspieren het kaakgewricht en het gebit. Voor wie? DOrofaciale fysiotherapie is bedoeld voor mensen

Lees verder
1 2 3 8

Samenwerkingen

Copyright: Fysiotherapie Het Centrum | Privacy: Verklaring downloaden | Website: Brandom