Snel naar…

Snel naar…

Rugtrainingsprogramma

Het rugtrainingsprogramma is er op gericht om de belastbaarheid van de rug te verbeteren. Dit gebeurt zowel individueel als in groepsverband. Het programma is bedoeld voor mensen die langer dan zes weken klachten in de onderrug hebben.

Om welke klachten gaat het?

  • Pijn in de lage rug die langer dan zes weken bestaat;
  • Beperkingen in het dagelijks leven (incl. werk) als gevolg van rugklachten.

Wat doet de gespecialiseerde therapeut, waar kan de behandeling uit bestaan?

De eerste behandelingen zijn individueel en gericht op informeren, adviseren en verbetering van de stabiliteit en coördinatie van de lage rug. Daarna vindt training in de oefenzaal plaats met groepen van maximaal drie personen.

Nuttig om te weten

Het rugtrainingsprogramma kan op zichzelf staan maar ook een voortraject  zijn van de zogenaamde ‘rugtriatlon’.

Meer weten over rugtrainingsprogramma en of deze therapie geschikt voor u is?
Download folder

Therapeuten

Elize van den Brink
Elize van den Brink
Manueel therapeut
Big-nummer: 39062660404

Speciale aan­dachts­gebieden: Rug­klachten, core sta­bility training, arm- en nek­klachten (KANS) en el­leboog­klachten, dry needling

Manuele therapie is gericht op gespecialiseerd onderzoek en behandeling van de gewrichten (in het bijzonder de wervelkolom). Het letterlijk en figuurlijk persoonlijk contact maken met mensen om samen te kijken waar iemands probleem zit en dit aan te pakken, is voor haar de uitdaging.

Hands-on werken is wat Elize graag doet. Haar doelstelling is om mensen inzicht te geven in hun dagelijkse manier van bewegen en belasten. Door de beweeglijkheid van de gewrichten en de ontspanning van de spieren te verbeteren, zal de hele houding en het bewegen verbeteren. Zo hoopt ze mensen de controle over hun eigen lijf weer terug te kunnen geven.

Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Samenwerkingen

Copyright: Fysiotherapie Het Centrum | Privacy: Verklaring downloaden | Website: Brandom